Et STÆRKT HOLD

Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder får mulighed for at udvikle sig fagligt, såvel som personligt. Vi skaber et grundlag for stærke relationer og udviser stor fleksibilitet, og dermed får vi det bedste ud af vores medarbejder, og de får det bedste ud af os.

JOBOPSLAG

Passioneret traktorfører søges til Agro Alliancen

Brænder du for planteavl, trives du i et team af engagerede kollegaer, tænder du på den nyeste teknologi og vil du være en del af fremtidens landbrug? Så er du den passionerede traktorfører vi søger til ansættelse ca. 1. maj 2022. Vi venter dog gerne på den rette person til stillingen.

Agro Alliancen består i dag af 4 traktorfører, 1-2 elever, 2-3 høstmedhjælpere, 1 driftsleder, 1 tømrer, samt undertegnede. Den rette person til denne stilling brænder for planteavl, og har en udpræget evne til at vurdere kvaliteten af eget arbejde. I Agro Alliancen stræber vi efter at være det naturlige forbillede for fremtidens landbrug. Vi sætter vi en ære i at samtlige arealer fremstår professionelt drevet, og vi bruger gerne ekstra tid på at udføre opgaverne korrekt og ordentligt.

Din primære opgave består i at være pilot på vores selvkørende sprøjte, derfor forventes det, at du har flerårig erfaring med plantebeskyttelse og dermed evnen til at vurdere de rette vejrforhold. Derudover kommer du til at udføre opgaver som jordbehandling, transportopgaver samt afløsning på mejetærsker, gødningsspreder og såmaskiner. I Agro Alliancen forventes det at de ansatte kan køre med alle maskiner, idet vi tilbyder fleksibilitet og fridage i travle perioder. Uden for sæsonerne kommer du til at arbejde med dræn, vedligehold af maskiner, bygningsrenovering og byggeprojekter tilknyttet ejendommene.

Vi forventer af dig:

 • At du er en teamspiller, som bidrager til stadig udvikling af Agro Alliancen.
 • At du kan betjene, og har erfaring med moderne maskiner, RTK GPS og præcisionslandbrug.
 • At du er fleksibel og indstillet på lange dage i sæsonerne
 • At du har ordenssans, er selvkritisk og laver et præsentabelt arbejde, også selvom du har travlt.
 • At du har lysten til at hjælpe med at uddanne fremtidens talenter, vores elever.

Vi tilbyder:

 • Dedikerede hjælpsomme kollegaer i en flad organisation.
 • En arbejdsplads hvor selvbestemmelse og tillid er den drivende kraft.
 • En fleksibel arbejdsplads, hvor det er muligt at tage en fridag med familien, selv i travle perioder.
 • Ordnede forhold hvor overenskomst, sundhedsforsikring og arbejdssikkerhed er en selvfølge.
 • Relevant efteruddannelse og coaching efter behov.
 • En aktiv personaleforening i fællesskab med godsernes øvrige ansatte.

Agro Alliancen

Agro Alliancen er et moderne driftsfællesskab i rivende udvikling, driftsfælleskabet er bestående af Ravnholt og Egeskov godser som tilsammen udgør ca. 4.150 ha. Agro-Alliancen er et rent planteavlsbrug som pt driver 2.865 ha agerjord og er specialiserede i dyrkning af frø og fremavlskorn.

Stillingen

Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte direktør, Bo Jensen på mobil 20809003. Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag senest den. 20 februar 2022. til direktør, Bo Jensen på bj@agro-alliancen.dk.

Samtaler afholdes løbende.

Agro Alliancen er i konstant udvikling og er derfor altid på udkig efter talenter til at hjælpe os med at nå vores målsætninger. Er du interesseret i at vide mere om mulighederne for at blive en del af vores team, er du velkommen til at kontakte med din ansøgning og CV.