Et STÆRKT HOLD

Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder får mulighed for at udvikle sig fagligt, såvel som personligt. Vi skaber et grundlag for stærke relationer og udviser stor fleksibilitet, og dermed får vi det bedste ud af vores medarbejder, og de får det bedste ud af os.

Bliv en del af holdet

Agro Alliancen er i konstant udvikling og er derfor altid på udkig efter talenter til at hjælpe os med at nå vores målsætninger.

Er du interesseret i at vide mere om mulighederne for at blive en del af vores team, er du velkommen til at kontakte direktør Bo Jensen eller driftsleder Sebastian Dahl Andersen.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du er på udkig efter en elevplads. 

REGNSKABSASSISTENT TIL LANDBRUG, GODS OG SLOT

Vil du arbejde med økonomiopgaver på tværs af landbrug og turisme, og kan du se dig selv arbejde i storslåede omgivelser på Ravnholt Gods og Egeskov Slot?

Vi søger en selvstændig og engageret regnskabsassistent, som kan indgå i et fleksibelt samarbejde mellem Egeskov Slot og Ravnholt Gods.

Du vil få en alsidig hverdag, hvor dine primære opgaver bliver at registrere købsfakturaer i Continia, Document Capture og bogføre bank- og kassebilag i Navision. Finans- og bankkonti samt debitorer og kreditorer skal afstemmes løbende.

Du vil få medindflydelse i den fremtidige udvikling af nye projekter indenfor regnskab og administration. Allerede fra januar 2023 skal der implementeres digitalt finansbogholderi, en proces du kan bidrage til.

Du vil blive mødt af imødekommende kolleger, og en god tone og et godt humør sætter rammen for en god arbejdsdag.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en interesse og naturlig nysgerrighed for at lære de mange forskellige områder af forretningerne at kende og vil blive grundigt oplært i de enkelte opgaver af nærværende kolleger.

Du er uddannet indenfor regnskab og har minimum 2 års erhvervserfaring indenfor faget. Du er struktureret og sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde. Du er hurtig på tasterne og kombinerer dette med evnen til at dykke ned i detaljerne og kan følge dine opgaver til dørs.

Du er en habil bruger af IT, herunder specielt Excel, og har erfaring med ERP-systemer, hvor kendskab til Microsoft Dynamics Nav er en fordel men ikke et krav.

Praktiske oplysninger

Vi forestiller os, at du kan arbejde deltids, og der vil være mulighed for at aftale fuld tid. Du vil få fleksibilitet i dit arbejdsliv og fokus på en god balance mellem arbejde og fritid.

Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Vi anbefaler, at du at sender os en ansøgning så hurtigt som muligt, da ansøgningerne behandles løbende.