Agro Alliancen UDDANNER FREMTIDENS TALENTER I DANSK LANDBRUG

ET STÆRKT HOLD

Hos Agro Alliancen ønsker vi at uddanne fremtidens talenter i dansk landbrug.

Og vi har de rette midler til at gøre dette.

Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder får mulighed for at udvikle sig fagligt, såvel som personligt. Vi skaber et grundlag for stærke relationer og udviser stor fleksibilitet, og dermed får vi det bedste ud af vores medarbejder, og de får det bedste ud af os.

Ved at skabe et fremsynet og visionært agerbrug tiltrækker vi den rette arbejdskraft, både i ledende positioner, men også til vores timelønnede stillinger. Vi tror på, at ved at samle godsernes agerbrug, arbejde med den mest avancerede teknologi, og ved at skabe en vision for vores forretning, kan vi være en organisation som fremtidens landbrugstalenter drages af, og trives i.

Vi mener, at en bæredygtig virksomhed skal bygges på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere. Derfor uddanner vi løbende vores medarbejdere, og skaber derigennem plads til at den enkelte kan udvikle sine kompetencer. Vi er en fleksibel arbejdsplads, som udviser stor tillid til vores medarbejdere. Vi tror på, at hvis vi udviser fleksibilitet og tillid, får vi fleksible og engagerede medarbejdere med stor teamspirit.

Vi ved også, at for, at vi kan være det naturlige forbillede for fremtidens landbrug, skal vores medarbejdere være med helt fremme. Derfor uddanner og træner vi løbende vores medarbejdere i blandt andet bæredygtighed, for at sikre vores medarbejderes udvikling og faglige kompetencer.

Vi har altid to elever hos Agro Alliancen, én i begyndelsen af sin uddannelse og én i slutningen af sin uddannelse. Vil du se, hvordan det er at være elev hos os?

Hvis du ikke udvikler, så afvikler du. Sådan lyder den tilgang, direktør Bo Jensen fra det fynske drifts-fællesskab Agro-Alliancen har valgt at have til sine medarbejdere.

“Det er et virkelig godt sted at være, der er gode kollegaer og altid god stemning”

– Andreas Damgaard Jensen, 2. årselev