Agro Alliancen UDDANNER FREMTIDENS TALENTER I DANSK LANDBRUG

ET STÆRKT HOLD

Hos Agro Alliancen ønsker vi at tage aktiv del i at udvikle fremtidens landbrug. Med den ambition føler vi os forpligtet til at uddanne fremtidens talenter i dansk landbrug. Det er derfor vigtigt for os, at vores arbejdsplads er attraktiv.

En attraktiv arbejdsplads er for os et sted, hvor den enkelte medarbejder har mulighed for at udvikle sig fagligt, såvel som personligt. Vi vil skabe et grundlag for stærke relationer og udvise stor fleksibilitet, så vores medarbejdere har de samme muligheder som på andre moderne arbejdspladser. Vi tror på, at det er vigtige grundsten for at få det bedste ud af vores medarbejdere, og så de får det bedste ud af os.

Vi tror på, at en bæredygtig virksomhed skal bygges på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere. Derfor uddanner vi løbende vores medarbejdere og skaber derigennem plads til, at den enkelte kan udvikle sine kompetencer. Vi tror på ’frihed under ansvar’ og udviser stor tillid til vores medarbejdere.

Vi ved også, at for at vi kan være det naturlige forbillede for fremtidens landbrug, skal vores medarbejdere være med helt fremme. Derfor uddanner og træner vi løbende vores medarbejdere i blandt andet bæredygtighed for at sikre, at de altid er opdaterede på den nyeste viden og teknologi.

 

Bliv elev hos Agro Alliancen

Vi har altid to elever hos Agro Alliancen, én i begyndelsen af sin uddannelse og én i slutningen af sin uddannelse. Er du interesseret i en elevplads hos os, så kontakt Bo Jensen. Se her, hvordan det er at være elev hos os:

God ledelse er vigtigt for os

Hos Agro Alliancen er vi et hold, der spiller hinanden gode. For os er god ledelse at give vores medarbejdere betydning, være anerkendende over for forskelligheder og være nysgerrig på vores medarbejdere – både arbejdsmæssigt og privat.

“Det er et virkelig godt sted at være, der er gode kollegaer og altid god stemning”

– Andreas Damgaard Jensen, 2. årselev