AGRO ALLIANCEN ER ET FÆLLESSKAB

Agro Alliancen blev indgået i 2017 med det formål at skabe et stærkt, værdiskabende agerbrug, hvor fællesskabet mellem godserne og størrelsens styrker udnyttes til fulde både i det daglige, såvel som i det strategiske arbejde.

HISTORIE

Agro Alliancens begyndelse

Agro Alliancen blev etableret i 2017 med det formål at skabe et stærkt, værdiskabende agerbrug, hvor fællesskabet mellem godserne og størrelsens styrker udnyttes – både i det daglige, såvel som i det strategiske arbejde.

Først og fremmest handlede det om at skabe et fællesskab, hvor det var muligt at sænke produktionsomkostninger både på Egeskov Slot og Ravnholt Gods. I fællesskabet udnytter vi stordriftsfordelene til fulde for at skabe en bæredygtig forretning, der kan være til gavn for både fremtidige generationer og de omgivelser, vi agerer i og med.

Ved at skabe et attraktivt, fremsynet og visionært agerbrug tiltrækker vi den rette arbejdskraft. Vi tror på, at ved at samle godsernes agerbrug, arbejde med den mest avancerede teknologi, og ved at skabe en vision for vores forretning, kan vi være en organisation som unge, veluddannede medarbejdere drages af og trives i.