Agro Alliancen
ET INTELLIGENT AGERBRUG

Agro Alliancen er et agerbrug som driver 2895 hektarer landbrugsjord. Vi er specialister i  dyrkning af græs og kløverfrø, samt fremavlsdyrkning af hvede og byg.

AGRO ALLIANCENS LANDBRUG

Agro Alliancen er et agerbrug, som driver 2895 hektarer landbrugsjord. Grundstenen i vores landbrug er intelligent arealanvendelse, der for os betyder, at sårbar natur skal beskyttes, mens den miljømæssig robuste jord dyrkes intelligent, og med den mest avancerede teknologi.

Produktionen er specialiseret omkring dyrkning af græs, kløver og spinatfrø. Vores kornproduktion er koncentreret omkring dyrkning af fremavls sorter, samt produktion af brødkorn.

Vi stræber efter at være det naturlige forbillede for fremtidens landbrug – med fokus på konkurrenceevne, kultur og bæredygtighed. Det arbejde, vi udfører, de spor, vi sætter, skal være til inspiration for os selv og andre. Vores produktion udvikler sig løbende, baseret på den nyeste viden og med vækst og bæredygtighed for øje.

Vi praktiserer i stort omfang Conservation Agriculture, og dermed sikre vi mere biodiversitet, bedre jordstruktur og mindre erosion.